– EST 2006 –

PLANTERINGSJORD I GÖTEBORG – TB JORD

Planteringsjord i storsäck eller på pall . Handla Enkelt och Säkert. Köp Nu! Leverans av Storsäck & pall. Ring eller beställ online! Vi erbjuder även tipplas. Säker leverans. Kundtjänst. Enkel online beställning.

PLANTERINGSJORD STORSÄCK

Brett sortiment och bra priser på planteringsjord för din trädgård. Vi finns för dig i Göteborg, få levererat smidigt och snabbt. Bra priser. Hög kvalitét. Snabba leveranser året om.

PLANTERINGSJORD I 50L PÅSAR PÅ PALL

Välj själv om du vill ha ditt material levererat i storsäck eller en 50 liters påsar på pall. Köp här! Hitta rätt bland vårt stora utbud av kvalitetprodukter.

Vilken planteringsjord ska jag välja?

Vi hjälper dig reda ut begreppen så du kan köpa den bästa jorden för just din odling.

KRUKOR INOMHUS

När du planterar i kruka begränsas växternas näring och vattenreserv av krukans storlek. Det gör att vikten av att använda rätt jord ökar, för att säkerställa att växterna har näringen de behöver.

Vi rekommenderar: U-jord

KRUKOR UTOMHUS

Även utomhus begränsas växternas näring och vattenreserv, här gäller det alltså att välja rätt jord av hög kvalité. En välgödslad jord med god vattenhållande förmåga är ett bra val för krukor utomhus.

Vi rekommenderar: Planteringsjord/p-jord

TILL TRÄDGÅRDEN

Varje år när vi planterar något nytt bör du med fördel tillföra ny jord för att förbättra den som redan finns i trädgården. Då förbättras jorden på alla sätt vilket gynnar det vi odlar. Bland annat förbättras jordens förmåga att hålla kvar vattnet.

Vi rekommenderar: Planteringsjord, Kogödsel, Specialjordar

Har du frågor?