Gräs

Här hittar ni färskt gräs på rulle!

När du exempelvis köper gräs på rulle av oss på TB jord levererar vi gräset hem till din dörr – i hela Göteborgsområdet med omnejd. Du ringer eller mejlar oss och beställer och vi kör ut varorna samt hjälper till att bära. Lyft inte i onödan – när vi finns!

Färskt Gräs på Rulle

En storsäljare! Ett trevligt sätt att fixa gräsmattor på. Detta är en färskvara som som skall läggas ut mycket snart efter att vi levererat den för Er. För att våra kunder skall få så färska gräsrullar som möjligt lagerhålls detta inte utan vi tar det vid beställning men levererar ändå med mycket korta leveranstider. Förarbetet är viktigt när man lägger ny gräsmatta och vi erbjuder även jord av hög kvalité för ett lyckat projekt. Vårt gräs på rulle håller hög kvalité och lägger sig fint på kort tid.

Ring för pris

  • Snabb leverans
  • Mycket hög kvalité

Vi rekommenderar

Att köpa högkvalitativ gräsmatta på rulle är ett bra sätt att få fint i trädgården. Dessvärre slarvar många med förarbetet och som följd missfärgas gräsmattan och det blir inte alls som man tänkt sig. Vår gräsmattejord är av hög kvalité och har de egenskaper som krävs för att gräset ska lägga sig under optimala förhållanden. Vi rekommenderar ett lager på 10 cm jord för att gräsmattan ska få den näring den behöver och ni får en grön gräsmatta med lång livslängd.

Trädgårdsplaner?

Slå en signal om ni inte hittar det ni letar efter så ska vi nog kunna ordna fram det! Behöver ni ha hjälp med att lägga ut jorden eller gräsmattan kopplar vi ihop er med rätt person.