– EST 2006 –

OM OSS

Thomas Granhage berättar om TB – Jord, Ved, Gräs & Grus

Kort om oss i Göteborg

Jag som driver TB Jord heter Thomas och startade företaget 2006. Vi upptäckte att många som bor i Göteborg vill ha sina trädgårdsprodukter eller köpa sin ved inkl. leverans till bostad eller sitt företag. Därför startade jag TB jord. Vi erbjuder Ved, Jord, Gräs på rulle och Grus levererad till önskad adress i Göteborg med omnejd.

Vi på TB Jord, Ved, Gräs & Grus håller koll på våra omkostnader för att hålla konkurrenskraftiga priser och en ordentlig hemleverans tar vi på största allvar. Vi jobbar bara med produkter av högsta kvalitet – det gör att våra kunder alltid blir nöjda och återkommer när de behöver fylla på, tex sin ved.

Så;

Vi på TB – Jord, Ved, Gräs & Grus har levererat trädgårdsmaterial & ved i Göteborg med omnejd sedan 2006. Vi utgår från centrala Göteborg och levererar till privatpersoner, restauranger, hotell, bensinstationer & små/stora företag i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Vi jobbar bara med produkter av högsta kvalité.

TB Jord har följande Certifiering 2022

Kvalitetspartners guldsigill är en stark trygghetssymbol med hög kännedom som gör företaget till en attraktiv partner för såväl kunder som leverantörer. På så vis bidrar certifieringen till att öka lönsamhet, konkurrenskraft och tillförlitlighet. Läs mer

Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. Vi på TB Jord uppträder alltid med god affärsetik, kompetens och yrkesskicklighet och har planering och struktur för att göra rätt från början och hålla utlovade tider.

Kontakta oss gärna för mer information

Granhage Investment AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

TIDSLINJE

2006 – TB Jord startar sin verksamet på pappas parkering i Näset

2011 – Flyttar till Mölndal och jord utvecklas med gödsel/ved i storsäck

2013 – Thomas avslutar med sin aktiva handbollskarriär i OLDRIK

2014 – Flyttar till Bäckebol och börjar med grus i större skala

2016 – Firman expenderar och flyttar till nuvarande lokaler på Ringön

2022 – Idag ett begrepp & original avseende trädgårdsmaterial & ved i GBG

20221201 & nutid, ny hemsida, nu även på Facebook och Instagram

Har du frågor?