Om oss

Här hittar ni färskt gräs på rulle!

När du exempelvis köper gräs på rulle av oss på TB jord levererar vi gräset hem till din dörr – i hela Göteborgsområdet med omnejd.

Du ringer eller mejlar oss och beställer och vi kör ut varorna samt hjälper till att bära. Lyft inte i onödan – när vi finns!

man rullar ut rulle med gräs

Färskt Gräs på Rulle

En storsäljare!

Ett trevligt sätt att fixa gräsmattor på. Detta är en färskvara som som skall läggas ut mycket snart efter att vi levererat den för Er. För att våra kunder skall få så färska gräsrullar som möjligt lagerhålls detta inte utan vi tar det vid beställning men levererar ändå med mycket korta leveranstider. Förarbetet är viktigt när man lägger ny gräsmatta och vi erbjuder även jord av hög kvalité för ett lyckat projekt. Vårt gräs på rulle håller hög kvalité och lägger sig fint på kort tid.

lastbil transporterar ut jord i säck utomhus

Lyft inte i onödan!

Behöver du ha hjälp med att ta bort en jordhög eller en sten eller vill ha någonting annat i trädgården bortforslat så kontakta oss så kan vi med största sannolikhet tillgodo se er med Era behov. Tips, om du exempelvis beställer jord som kranas av så kan vi krana på det du vill bli av med och åka till tipp direkt. Detta gör att vi sparar en transport istället för att åka två gånger till dig. Ni kan även gå ihop med grannarna för att dela på transportkostnaden!

om tb jord

Vi jobbar bara med produkter av högsta kvalité

Jag som driver TB Jord heter Thomas och jag arbetar helt själv i företaget för att kunna hålla så låga priser som möjligt. Jag märker att kunder som bor i Göteborg vill ha produkter som jord, ved och sten levererade direkt till hemmet. Därför startade jag TB jord.

På grund av att vi har så låga omkostnader i företaget kan vi hålla bra priser och en ordentlig hemleverans tar vi på största allvar. Vi jobbar bara med produkter av högsta kvalitet – det gör att våra kunder blir nöjda och återkommer.

lastbil transporterar ut jord utomhus
Certifiering guldsigill 2019 transparent

Sten i påse, storsäck & lösvikt

GreenLine grus mot halka

Flis

Halkfritt 2-5 i 15 kilos säckar (64 säckar/pall).

Vit säck fylld med sand

Makadam

2-5, 8-16, 16-22, 16-32 med mera. Kan tippas, skopas med kran eller levereras i storsäck.

Vit säck fylld med sand

Kullersten

Kan tippas, skopas med kran eller levereras i storsäck.

En säck täckbark från Södra Århults torv ab

Sand

Vi kan med största sannolikhet ta fram den sand du önskar. Kan tippas, skopas med kran eller levereras i storsäck.

lastbil transporterar ut jord i säck utomhus

Vi rekommenderar

Att köpa högkvalitativ gräsmatta på rulle är ett bra sätt att få fint i trädgården. Dessvärre slarvar många med förarbetet och som följd missfärgas gräsmattan och det blir inte alls som man tänkt sig. Vår gräsmattejord är av hög kvalité och har de egenskaper som krävs för att gräset ska lägga sig under optimala förhållanden. Vi rekommenderar ett lager på 10 cm jord för att gräsmattan ska få den näring den behöver och ni får en grön gräsmatta med lång livslängd.

lastbil transporterar ut jord i säck utomhus

Här kan du köpa allt inom jord i Göteborg med omnejd!

När du köper exempelvis planteringsjord av oss på TB Jord levererar vi jorden hem till din dörr – i hela Göteborgsområdet med omnejd.

Du ringer eller mejlar oss och beställer och vi kör ut jorden samt hjälper till att bära. Lyft inte i onödan – när vi finns!

Trädgårdsplaner?

Slå en signal om ni inte hittar det ni letar efter så ska vi nog kunna ordna fram det!