– EST 2006 –

Köp gräs på rulle, färdiga gräsmattor & rullgräs

GRÄS PÅ RULLE I GÖTEBORG – TB GRÄS

Hos TB Jord kan du köpa färskt gräs på rulle av hög kvalité som lägger sig fint på kort tid.

FÄRSKT GRÄS PÅ RULLE

Få ny fin gräsmatta

Vanligtvis börjar vi sälja färdigt gräs på rulle i April, men beror självklart på väder och värme. Att köpa högkvalitativ gräsmatta på rulle är ett bra sätt att få fint i trädgården. Dessvärre slarvar många med förarbetet och som följd missfärgas gräsmattan och det blir inte alls som man tänkt sig.

Gräs på rulle är ett populärt val för många som vill ha en snabb och enkel lösning för att skapa en vacker gräsmatta. Säsongen för gräs på rulle sträcker sig vanligtvis från vår till höst, då temperaturen är tillräckligt varm för att frön ska gro och gräset ska frodas. Att köpa färdigt gräs på rulle är ett bekvämt alternativ för de som vill slippa plantering och väntetid. TB Jord är ett företag som erbjuder färdigt gräs på rulle och leverans till kunder i Göteborg, vilket gör det enkelt för alla att njuta av en vacker gräsmatta på enklast möjliga sätt.

Ved i Kungälv

VI LEVERERAR HEM TILL DIN DÖRR

När du köper gräs på rulle av oss på TB Gräs levererar vi gräset till bästa plats – i hela Göteborgsområdet med omnejd. Du ringer eller mejlar oss och beställer och vi kör ut varorna inom 3 dagar. Köp valfritt antal gräsrullar inkl. leverans och klart, 1 rulle = ca 1 m2.

Det går 70 rullar på en pall.

Lyft inte i onödan – när vi finns!

Vill du beställa gräs på rulle?

Vi återkommer med ett pris inkl transport till önskad plats/adress.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

grasmatta-rulle-TB-jord


    LÄGGA GRÄS PÅ RULLE – TRÄDGÅRD

    Har du frågor?